plc چیست و چه کاربردی دارد؟

معرفی تابلو برق پی ال سی

Programmable Logic Controller که کوتاه شده آن PLC است، به تابلوهای برق اتوماسیون گفته می ‌شود که جز تجهیزات اتوماسیون صنعتی به شمار می ‌رود. کنترلرها سیستم‌ های کامپیوتری ساده‌ ای هستند که در فضاهای صنعتی مورد استفاده قرار می ‌گیرند که می ‌توان آنها را برای اهداف و تصمیمات مشخصی برنامه ریزی کرد. اینکه می ‌توانیم از دستگاه ‌های الکترونیکی استفاده کنیم، به دلیل حضور تابلو برق در ورودی ملک است.

 

محصولاتifm

 

استفاده از این قطعات باعث می ‌شود تا فعالیت تابلو برق‌ ها به شکل کاملا هوشمندانه و اتوماتیک کنترل شود. به عنوان مثال اگر از دستگاه‌ هایی با ولتاژ بسیار بالا استفاده شد، کنترلر جریان برق را قطع کند تا آسیبی به تابلو برق وارد نشود. همچنین به دلیل مقاومت بالا در برابر انواع ارتعاش و رطوبت می ‌تواند عمر مفید طولانی داشته باشد.

 

مشخصات فنی تابلو برق پی ال سی

مشخصات فنی تابلو برق های plc، نمایانگر اجزا و بخش‌ های مختلفی از این دستگاه هستند. این موضوع به ویژه برای زمان‌ هایی که قرار است متوجه خرابی و ایرادات دستگاه شوید، اهمیت بیشتری پیدا می‌ کند.

 

نمایندگی ifm

 

مشخصات فنی شامل موارد زیر است:

 

بدنه تابلو برق: پوشیده شده با الکترواستاتیک

ورودی I/O: I/O بخش ورودی حسگرها و سوئیچ ‌ها

خروجی O/P: کنترلرهایی که روی بخش خروجی یعنی پمپ ‌ها، چراغ ‌ها و موتورها فعالیت می‌ کنند

پردازنده: CPU یا همان پردازنده از بروز خطا جلوگیری کرده و عملیات منطقی و محاسباتی را انجام می‌ دهد

 

نمایندگی رسمی ifm

 

حافظه: دستگاه از دو نوع حافظه ROM و RAM استفاده می ‌کند. ROM به صورت مداوم داده ‌های ثابت CPU و حافظه RAM اطلاعات دستگاه ورودی و خروجی، تایمرها و دستگاه ‌های داخلی را ذخیره می ‌کند

منبع تغذیه تابلو برق: اگر تابلو برق با ولتاژ ۲۲۰ کار نکند، باید یک منبع تغذیه داشته باشد

ورودی و خروجی ‌های آنالوگ و دیجیتال

تایمرها و رله شمارنده و کمکی